QUE SÓN ELS ENVANS SECTORITZANTS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS

Els envans sectorizantes amb plaques de guix laminat (cartró guix) o plaques especials de Tecresa (Tecbor) són un sistema ràpid i fàcil d’instal·lar, són unes plaques formades per guix i fibra de vidre incorporada, fent d’aquest sistema de protecció ignífuga uns solució eficaç ja que una de les capes de les plaques està recoberta de cel·lulosa per aquesta raó té un color rosa inconfusible. Aquestes plaques estan reglades segons norma EN-520.

quest sistema de protecció ignífuga és una forma neta, ràpida i amb un acabat llis i llest per pintar o decorar. Té una membrana que proporciona les propietats idònies per tenir un bon aïllament tèrmic i acústic.

PARA QUE SE APLICA Y COMO

Els envans de pladur és un sistema utilitzat per a la creació de divisors (trasdosats, envans) revestiments, sostres,.. En un edifici, local o en qualsevol construcció.

El subministrament i col·locació del sistema pladur una vegada triada la placa (depenent de les necessitats a cobrir). Es procedeix a la instal·lació de perfilaria metàl·lica que també vària depenent de les plaques escollides, posteriorment s’ancora la placa amb els cargols necessaris.

L’acabat d’aquest sistema de treball és deixant la superfície llisa i neta , llista per procedir a pintar.

envans sectoritzants